Optredens van o.a:

OPTREDENS VAN O.A : ZANGPIET PEDRO, PROFESSOR PROPKOP,

Zangpiet Pedro: Bekend van vele Sinterklaas liedjes. Pietenmagie, Hey piet Pedro, De cadeautjes fabriek en dit jaar nieuw: Het verdwenen receptenboek en... de ALLER NIEUWSTE : Bijna pakjesavond! al deze nummers komen voorbij tijdens de voorstelling!

Professor propkop: Hij is al jaren een enorm grote vriend van de sint en pieten. De pieten hebben hem gevraagd om gastheer te zijn tijdens het magische muziek feest. Naast dat hij gastheer is doet professor propkop magische trucks! En hopelijk kan hij het Sinterklaasfeest redden! Hij is tenslotte professioneel probleem oplosser

Sinterklaas: Uiteraard zal de goedheiligman ook aanwezig zijn tijdens de voorstelling! Maar zou hij het wel kunnen vinden? We hopen het uiteraard wel! Na de voorstelling is er een moment dat je met Sinterklaas op de foto kan gaan! Onze fotopiet zal aanwezig zijn!

Paw Patrol: De grootste vrienden van Sinterklaas mogen uiteraard niet ontbreken. Paw patrol zal aanwezig zijn tijdens de voorstelling! Ga jij ook met ze op de foto?